Pepe igrao protiv Maroka sa slomljenom rukom

Pepe se povredio tokom četvrtfinalnog meča Portugal – Marokom (0:1), ali je odigrao celu utakmicu

11.12.2022. 12:57
  • Podeli:
Pepe_Portugal_Katar 2022_Foto Reuters-6395c96c2b90a.webp Foto: Reuters

Portugalski reprezentativac Pepe doživeo je tokom meča sa Marokom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru prelom podlaktice, objavio je danas Fudbalski savez Portugalije (FPF).

Pepe se povredio tokom duela sa Marokom (0:1), ali je odigrao celu utakmicu.

"Pepe je doživeo prelom podlaktice leve ruke tokom subotnje utakmice sa Marokom. On je posle meča obavio pregled u bolnici u Dohi, koji je potvrdio sumnju na prelom", navodi FPF.

U saopštenju se ne navodi koliko će iskusni fudbaler morati da pauzira.

Pepe (39), inače igrač Porta, za reprezentaciju Portugalije je do sada odigrao 133 meča i postigao je osam golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()