Paulo Bento nije više selektor fudbalera Južne Koreje

Moramo da razmišljamo o budućnosti Južne Koreje, a ona će da bude bez mene, rekao je portugalski trener

06.12.2022. 10:06
  • Podeli:
Paulo Bento-638f05dd61cf8.webp Foto: AP Photo/Andre Penner/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Južne Koreje, Portugalac Paulo Bento, izjavio je da je podneo ostavku posle poraza od Brazila (1:4) u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi "Skaj sport".

"Moramo da razmišljamo o budućnosti Južne Koreje, a ona će da bude bez mene. Moram da se odmorim. To sam najavio igračima i predsedniku FS Južne Koreje. To je odluka koju sam doneo još u septembru ", rekao je Bento.

On je selekciju Južne Koreje preuzeo 2018. godine.

"Zahvaljujem se igračima na svemu što su uradili. Dali su sve od sebe i ponosan sam što sam bio njihov trener. Mislim da možemo da budemo ponosni posle četiri godine rada, pošto smo po treći put u istoriji korejskog fudbala prošli grupu na SP", zaključio je Bento.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()