Ronaldo: Govorim kada želim i ne razmišljam šta drugi misle

Saigrači me dobro poznaju godinama i znaju kakva sam osoba, osećam se odlično i spreman sam, rekao je kapiten Portugala pred premijeru na SP

21.11.2022. 11:33
  • Podeli:
Cristiano Ronaldo Portugal_Profimedia-1669025328962.webp Foto: Profimedia

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo izjavio je da njegov intervju, koji je nedavno dao poznatom britanskom novinaru Pirsu Morganu, nije poremetio ništa u svlačionici nacionalnog tima uoči prvog meča na Svetskom prvenstvu u Kataru, prenose britanski mediji.

Ronaldo je tada optužio Mančester junajted da ga ne poštuje, a onda je izvređao čelnike kluba, sadašnjeg i bivše menadžere, saigrače... Portugalac je rekao da ne brine kako će njegovi postupci uticati na reprezentaciju Portugala.

"Vama medijima je lako da birate trenutak, ponekad pišete istinu, ponekad laži. U mom životu, najbolji tajming je uvek moj tajming. Ne moram da razmišljam o tome šta drugi misle. Otporan sam na metke i nosim čelično odelo. Govorim kada želim. Igrači me dobro poznaju godinama i znaju kakva sam osoba. Mi smo ambiciozna grupa koja je gladna i fokusirana. Tako da sam siguran da intervju neće uzdrmati koncentraciju i fokus svlačionice", rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare.

On je istakao da se nalazi u odličnoj formi.

"Prestanite da govorite o Ronaldu, govorite o reprezentaciji Portugala kada neki igrač dođe na konferenciju za medije. Razgovarajte o SP, ja neću govoriti o drugim igračima, voleo bih da pričamo o reprezentaciji. Osećam se odlično, oporavio sam se, dobro treniram i spreman sam da počnem SP na najbolji mogući način. Osecćam da ova reprezentacija Portugalije ima neverovatan potencijal. Mislim da možemo sigurno da pobedimo, ali moramo da se fokusiramo na narednu utakmicu. Dakle, fokusiramo se na Ganu, da pobedimo i krenemo dobro. Na kraju ćemo da vidimo ko je najbolji, ali verujem da je Portugalija najbolji tim na ovom Mundijalu. Ali moramo to da pokažemo na terenu", kazao je Ronaldo.

Portugal se na SP nalazi u grupi H sa selekcijama Gane, Urugvaja i Južne Koreje. Portugalija će prvi meč na SP odigrati u četvrtak protiv Gane od 17 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()