Ronaldo: Mbape je najbolji na svetu

Iskusni Brazilac, koji sa lica mesta prati fudbalska dešavanja u Kataru, navija za Francusku i smatra da će Kilijan biti izabran za najboljeg igrača Mundijala

13.12.2022. 08:55
  • Podeli:
Kilijan Mbape-63982fdfd46d7.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Brazilska legenda Ronaldo rekao je da veruje da će francuska zvezda Kilijan Mbape biti izabran za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu 2022. godine, javlja Anadolu agencija.

"Vidimo koliko je brz i dobar. Njegov stil me podseća na vremena kada sam ja igrao. On zna kako da iskoristi svoj talenat. Brži je od ostalih igrača i tu prednost može da iskoristi dajući golove", pohvalio je Ronaldo Mbapea.

Ističući da je Francuska kandidat za pobednika na Svetskom prvenstvu, 46-godišnji bivši fudbaler je rekao da je istog mišljenja kao i pre početka prvenstva.

"Mislim da će Mbape da bude izabran za najboljeg igrača ovog Mundijala", istakao je Ronaldo.

Komentarišući meč u kom je Engleska izgubila 2:1 od Francuske, Ronaldo je rekao: 

"Engleska je igrala jako dobar fudbal protiv Francuske. Britanci bi trebalo da budu ponosni na svoju reprezentaciju".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()