Ronaldo oborio rekord, ali u suzama, sam, otišao u svlačionicu

Kapiten Portugala je za reprezentaciju debitovao 2003. godine i do sada postigao 118 golova

10.12.2022. 18:26
  • Podeli:
Ronaldo plac_Reuters-6394c0046bb8d.webp Foto: Reuters

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo izjednačio je, na meču sa Marokom, svetski rekord po broju utakmica za nacionalni tim. Poraz u četvrtfinalu (0:1) ostavio je jači utisak na kapitena Portugala pa je teren napustio, sam, sa suzama u očima i bolom nakon ispadanja sa njegovog, sigurno, poslednjeg Mundijala u karijeri.

Ronaldo je i na ovoj utakmici, kao i protiv Švajcarske, bio rezerva. Šansu je dobio sa klupe, u drugom poluvremenu, što je bio njegov 196. meč za reprezentaciju i izjednačio je rekord Badera El Mutavija iz Kuvajta. 

Ronaldo je za reprezentaciju debitovao 2003. godine, a postigao i rekordnih 118 golova.

Koliko je Ronaldo vrhunski igrač i koliki je uzor bio širom sveta pokazali su i mladi, znatno anonimniji i neiskusniji, fudbaleri Maroka koji su imali želju da ga zagrle, dotaknu, čestitaju mu za sve.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()