Samuel Eto napravio incidenta u Kataru: Obračun predsednika i navijača

Prvi čovek FS Kamerun, bivši fudbaler Barselone, Čelsija i Intera, baš ima nervoznu narav

06.12.2022. 13:10
  • Podeli:
Samuel Eto-638f3118474b2.webp Foto: Profimedia

Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna Samuel Eto udario je jednog navijača posle utakmice između Brazila i Južne Koreje u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru, prenose britanski mediji.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako Eto obara i šutira jednog navijača, koji ga je snimao kamerom.

Incident se dogodio ispred stadiona "974" u Dohi po završetku meča između Brazila i Južne Koreje (4:1).

Eto je u trenutku zastao da bi se fotografisao sa navijačima, a potom se posvađao sa jednim od njih, koji je držao kameru.

Britanski mediji navode da su bivši kamerunski fudbaler i navijač ušli u verbalnu raspravu. Međutim, Eto je jurio navijača po parkingu, stigao ga i oborio na zemlju, a zatim i šutnuo nogom.

Eto (41) je predsednik FS Kameruna od decembra prošle godine. On je na Mundijalu bodrio selekciju Kameruna, koja je igrala u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Srbijom. Kamerunci su na kraju osvojili treće mesto u grupi sa četiri boda, pošto su izgubili od Švajcarske (0:1), odigrali 3:3 sa Srbijom, a na kraju su pobedili Brazil 1:0. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()