Son potvrdio da će igrati na SP u Kataru

Son je debitovao za Južnu Koreju 2010. godine.

09.11.2022. 17:48
  • Podeli:
Tan2022-11-9_836564_18 Son Heung-Min Tanjug AP PhotoDaniel Cole-1668005283085.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

Fudbaler Totenhema Hjong-Min Son objavio je da će igrati za reprezentaciju Južne Koreje na Mundijalu u Kataru.

Napadač Totenhema doživeo je frakturu jagodične kosti na utakmici Lige šampiona sa Olimpikom iz Marselja, operisan je i uspeo je da se oporavi.

"Hteo sam da iskoristim trenutak i zahvalim vam na porukama podrške koje sam dobio tokom poslednjih nedelju dana. Sve sam ih pročitao i zaista sam svakom ponaosob zahvalan. Vaše reči dale su mi snagu da prođem kroz ovaj težak period. Ušešče sa svojom zemljom na Mundijalu je ostvarenje sna za svakog klinca koji želi da igra fudbal. To je i moj san bio celog života. Neću propustiti Svetsko prvenstvo u Kataru. Jedva čekam da reprezentujem svoju divnu zemlju, vidimo se uskoro“, napisao je Son na Instagram profilu.

Son je debitovao za Južnu Koreju 2010. godine. Od tada je na 104 utakmice postigao 35 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()