ABA objavila termine polufinala i finala

Partizan i Budućnost prvi na terenu

24.04.2024. 15:19
  • Podeli:
kk crvena zvezda, kk virtus, evroliga - 22 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-65fde0e0b433b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Čelnici regionalne košarkaške ABA lige odredili su termine mečeva polufinalnih serija, a prvi će na teren branilac titule Partizan i Budućnost 30. aprila, dok meč između Crvene zvezde i Mege počinje 3. maja, na Veliki petak.

Kako je saopšteno danas na zvaničnom sajtu ABA lige, u utorak, 30. aprila u Areni, od 18 i 30, igraće Partizan i Budućnost. Drugi meč serije na programu je u utorak 7. maja u Podgorici od 18 časova, a eventualna majstorica u petak 10. maja. 

Zvezda će, kako stoji na sajtu ABA. 3. maja ugostiti Megu u Areni od 19 časova, a drugi meč će se igrati 7. maja od 20. časova. Ono što je neobično je da na sajtu ABA lige stoji da bi se i eventualna majstorica između Crvene zvezde i Mege igrala takođe 10. maja, a poznato je da ove sezone i Zvezda i Partizan igraju u Areni. 

Finalna serija ABA lige počeće 13. maja, drugi meč je na programu dva dana kasnije, a treći susret planiran je za 19. maj.

Potencijalna četvrta i peta utakmica igraće se 21. i 25. maja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()