Aco Petrović direktan: Preko je potrebno saznati pravila igre, sa ili bez Dubaija

I dalje se ne zna kako će se igrati naredne sezone

17.03.2024. 15:58
  • Podeli:
Aco Petrovic-641ad5c059db5.webp Foto: Profimedia

Skupština ABA lige koja bi trebalo da ozvaniči ili poništi ulazak košarkaškog kluba Dubai u regionalno takmičenje zakazana je za utorak, a ono što je i dalje nejasno je sistem takmičenja za narednu sezonu.

I dalje se ne zna da li će biti 15 ili 16 klubova, da li će ostati nacionalni ključ, a nagađa se da će on biti ukinut.

Zbog toga postoji šansa da u ABA ligu uđu još dva kluba iz Srbije, a trenutno za ta mesta konkurišu Vojvodina, Spartak i Zlatibor.

Legendarni hrvatski košarkaš, Aleksandar Aco Petrović apelovao je na ABA ligu da što pre donese odluke, jer klubovi koji su uložili sredstva u klubove ABA 2 lige žele da znaju na čemu su.

"Preko je potrebno da Skupština ABA lige u utorak donese odluku o sistemu takmičenja za sledeću sezonu, kako bi klubovi iz ABA 2 lige, kao i osobe koje ulažu ogromna sredstva u te klubove, znali na čemu su. Bilo bi dobro što pre saznati pravila igre. Sa ili bez Dubaija", napisao je Petrović na društvenoj mreži X.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()