Aco Petrović odabrao idealnu petorku ABA lige: Izostavio igrače Partizana

Zvezda je sa 3:0 u finalnoj seriji regionalnog takmičenja bila bolja od Partizana

25.05.2024. 22:30
  • Podeli:
aco petrovic ata-6550dd7d6442b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImage

Košarkaši Crvene zvezde su osvojili trofej ABA lige, a hrvatski stručnjak Aco Petrović je odabrao najbolju petorku finalne serije regionalnog takmičenja.

On nije bio oduševljen igrom Partizana, zbog čega je odlučio da ne stavi nikog od crno-belih u petorku.

Opredelio se kompletno za tim Crvene zvezde, tako da se u njegovoj idealnoj petorci našao aktuelni MVP finalne serije Jago dos Santos.

Pored njega, tu su Miloš Teodosić, kapiten Branko Lazić, Dejan Davidovac i Luka Mitrović.

Podsećanja radi, Zvezda je rezultatom 3:0 slavila u finalnoj seriji, a treću pobedu je ostvarila pred navijačima Partizana u Areni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()