Adetokumbo: Da li želim da budem MVP treći put? Naravno da želim

Priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige Adetokumbo je dobio 2019. i 2020. godine.

10.04.2023. 18:37
  • Podeli:
Janis Adetokombu-1663657164294.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da misli da je u prethodnih pet godina on bio MVP NBA lige, prenosi madridski AS.

Ove sezone grčki košarkaš prosečno beleži 31 poen uz 12 skokova i 5,7 asistencija, dok je njegov tim prvi na tabeli Istočne konferencije sa 58 pobea i 24 poraza. 

Priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige Adetokumbo je dobio 2019. i 2020. godine.

"Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda će mi to naškoditi, pošto verujem da sam bio MVP u poslednjih pet godina. Da li želim da budem MVP treći put? Naravno da želim. Ekstremno sam takmičarski nastrojen, pokušavam da svoj tim učinim plaćenim, za to sam ovde, za to sam plaćen", rekao je on i dodao:

"Te dve sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najlošije sezone u poslednjih pet godina, pogledajte statistiku.Ali nema veze, probao sam da izbegnem taj razgovor po svaku cenu. Neću da mi deca vide oca kako kuka zbog nagrade, neću da je osvojim na taj način", izjavio je Adetokumbo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()