Adetokumbo potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

On je prvo pojačanje kluba iz Atine u letnjem prelaznom roku

22.06.2023. 14:48
  • Podeli:
Kostas Adetokumbo_Foto Profimedia-649437f90c882.webp Foto: Profimedia

Grčki košarkaš Kostas Adetokumbo potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, saopštio je klub iz Atine.

Adetokumbo (25) je prošle sezone igrao za Fenerbahče, a u Evroligi je na 14 mečeva prosečno postizao 2,7 poena. Grčki reprezentativac je pre Fenerbahčea igrao za Vindi Siti Buls, Asvel, LA Lejkerse i Čikago.

On je 2020. godine bio šampion u NBA ligi sa LA Lejkersima.

Kostas Adetokumbo je brat košarkaša Milvokija Janisa Adetokumba. On je prvo pojačanje Panatinaikosa u letnjem prelaznom roku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()