Aleksandar Đorđević isključen sa pripremne utakmice

Kinezi se pripremaju u Italiji

06.08.2023. 09:20
  • Podeli:
Aleksandar Đorđević-1668595659229.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Kine su na priprema, za Svetsko prvenstvo, u Italiji. Reprezentacija koju sa klupe predvodi srpski trener, i nekadašnji legendarni košarkaš, Aleksandar Đorđević upisala je jednu pobedu, protiv Zelenrtskih ostrva (86:66) i jedan poraz od domaćina (79:61). Na poslednjem meču selektor Kine je isključen.

Đorđević je na početku drugog poluvremena morao u svlačionicu. On je, naime, zbog protesta dobio drugu tehničku grešku, u prvom minutu treće četvrtine, pa je time dodatno otežao svojoj ekipi posao.

Najefikasniji igrači u kineskom timu su i jedini sa dvocifrenim učinkom - Žu sa 12 peona i Anderson sa 11. 

Italijani, koji su na prethodnom Evropskom prvenstvu savladali Srbiju na takmičenju i upisali joj kraj, odmeriće snage sa timom Svetislava Pešića na predstojećem Akropolis kupu u Atini. 

Meč Srbija - Italija je na programu u sredu od 18:45 minuta, a dan ranije od 18 sati Orlovi igraju protiv Grčke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()