Aleksej Šved završio u bolnici posle napada huligana

Nesvakidašnji napad na košarkaša CSKA

02.05.2023. 16:59
  • Podeli:
Alexei Shved foto Profimedia-6450eff7cd3e3.webp Foto: Profimedia

Ruski košarkaš Aleksej Šved završio je u bolnici sa teškom povredom glave pošto ga je napao huligan u Moskvi, objavio je CSKA.

Šved je napadnut u ponedeljak uveče prilikom izlaska iz jednog restorana, a CSKA je objavio da on neće biti u sastavu ekipe za naredne mečeve.

Ruski bek se vratio u CSKA 2021. godine, gde tokom ove sezone u VTB ligi u proseku postiže 16 poena uz osam asistencija.

Šved je do sada u karijeri igrao za Himki, Dinamo iz Moskve, Minesotu, Filadelfiju i Njujork Nikse.

Bio je standardni reprezentativac Rusije, a na Evropskom prvenstvu i najbolji strelac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()