Amerikanci se još jednom poklonili Srbinu: Jokić je najčistije oličenje košarkaša

Od srpskih košarkaša mesto među 100 najboljih izborio je još samo Bogdan Bogdanović, koji se nalazi na 97. mestu

19.09.2024. 15:29
  • Podeli:
Nikola Jokić_Seth Wenig AP Tanjug-64177cbe7878a.webp Foto: Seth Wenig / AP / Tanjug

Amerikanci su se još jednom poklonili Nikoli Jokiću. Poznata američka televizijska kompanija CBS napravila je listu 100 najboljih košarkaša u NBA ligi, a na prvo mesto stavila je upravo srpskog asa.

"Jokić je jedini igrač na svetu koji svom timu može da garantuje kvalitetan šut u svakom posedu. Ne postoji situacija spolja ili unutra koju on ne može da iskoristi na pravi način. Takođe u odbrani je mnogo napredovao. Potpuno je oslobođen ega. Jokić je najčistije oličenje košarkaša", stoji u obrazloženju odluke novinara CBS-a.

Za Jokićem na listi slede Janis Adetokumbo, Luka Dončić, Šaj Gildžes Aleksander, Džoel Embid, Stef Kari, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Kevin Durent i Entoni Edvards.

Od srpskih košarkaša mesto među 100 najboljih izborio je još samo Bogdan Bogdanović, koji se nalazi na 97. mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()