Arena ili Pionir - šta je bolje za Zvezdu: Nedović za UNU otkriva sve o promeni hale

Uživaćemo u sjajnim atmosferama koje prave navijači oba beogradska kluba, kaže bek Zvezde

27.09.2023. 12:06
  • Podeli:
Nemanja Nedović-6513f30a6f878.webp Foto: Vladimir Šopčić/Tanjug

U finišu priprema za novu sezonu ABA i Evrolige košarkaši Crvene zvezde "zatežu" svoje uloge i uigravaju postavljene taktike. Ovog leta na Mali Kalemegdan stiglo je dosta zvučnih imena, koja će sa nekolicinom iskusnih starosedelaca, činiti okosnicu ekipe, ali smo na predstavljanju igrača od trenera Duška Ivanovića čuli da "pojedinačni kvalitet ne donosi automatski i dobar tim, na njemu mora da se radi".

Crvena zvezda se preselila - predstojeću sezonu igraće u "Štark Areni" i imaće u Evroligi mnogo veću podršku sa tribina od one koju je imala prošle godine u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Popularni "Pionir" je za mnoge navijače i igrače beogradski hram košarke, a šta o tome za UNU kaže dete crveno-belog tima Nemanja Nedović

"Lično više volim 'Pionir'. On me nekako veže za Crvenu zvezdu. Ali iz drugih razloga mislim da je odlazak u 'Arenu' u ovom trenutku pravi potez. Prvo zbog velikog broja navijača i mogućnosti da više ljudi može da dođe na utakmice. U krajnjem slučaju biće i nama lakše, jer kad se 'Pionir' napuni, a napolju 30 stepeni mnogo je teško da se igra. Prijaće nam promena i mislim da ćemo uživati u sjajnim atmosferama koje prave navijači oba beogradska kluba". 

Bek crveno-belog tima je fizički potpuno spreman za nove izazove. 

"Osećam se odlično i spremno. Fizički sam baš, baš dobro. Odradio sam cele pripreme, nisam propustio nijedan trening. Ja kao i cela ekipa hvatamo zalet. Niko od nas ne očekuje da odmah budemo na vrhunskom nivou, nego onda kada je potrebno kada se odlučuje o titulama", jasan je Nedović. 

Novu sezonu otvaraju Split i Studentski centar, 29. septembra, od 18 časova u “Gripama”. Dan kasnije na teren će prva srpska ekipa, Mega protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani. 

Istog dana, u poslednjem, udarnom terminu, od 20 časova, Crvena zvezda gostuje u Laktašima, Igokei.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()