Arena se u crnom oprašta od Milojevića, igrači nose posebne majice: Vujošević stigao na meč

Dejan Milojević je ostavio dubok trag u Megi, Partizanu i srpskoj košarci

22.01.2024. 19:08
  • Podeli:
arena dejan milojevic tanjug-65aeaf164949b.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Mege u 17. kolu ABA lige pred prepunom Štark Arenom u meču koji predstavlja i oproštaj od legendarnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića.

Naime, pre samog početka viđena je emotivna slika pošto su igrači izašli ma zagrevanje sa majicama sa likom Dejana Milojevića na kojima je broj 13 koji je nosio Milojević tokom karijere. Takođe, jedno mesto je označeno kao zlatno mesto do terena i na njemu je ostavljen dres i bela ruža.

Takođe, cela Arena je u crnom. Na ovaj meč došli su brojni igrači, treneri i prijatleji Dejana Milojevića, a među njima su Veselin Petrović, Ratko Vardam Aleksandar Pavlović, Milenko Tepić i nekadašnji treneri crno-belih Vlada Jovanović i Duško Vujošević.

Kako sve izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

Na početku je pušten kratak film iz igračke karijere Dejana Milojevića, a onda je usledio aplauz kao oproštaj navijača od košarkaškog velikana.

Takođe, navijači su razvili transparent na kojem je lik Dejana Milojevića, a navijači su uz bakljadu skandirali: "Milojević Dejan".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()