Ataman: Ako ne odemo na fajnal-for, neću ostati u Panatinaikosu

Smelo obećanje

24.04.2024. 11:55
  • Podeli:
Ergin Ataman-64980d173b5ce.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je nakon poraza od Makabija u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige da neće ostati trener "zelenih" iz Atine ako ih ne odvede na fajnal-for.

Panatinaikos je u utorak u Atini izgubio od Makabija rezultatom 91:87, pa tim iz Tel Aviva ima brejk prednosti i vodi sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Trener grčkog velikana Ergin Ataman burno je reagovao nakon poraza svog tima i pred novinarima dao smelo obećanje.

"Obećao sam svim ljudima ovde da ćemo otići na fajnal-for. To je moje obećanje. Ništa nije osvojeno, ništa važno. Sada je 0:1. Ako ne odemo na fajnal-for, neću biti u Panatinaikosu naredne godine", rekao je Ataman na konferenciji za medije.

Turski stručnjak, dvostruki prvak Evrope sa Efesom, došao je u Panatinaikos pred početak sezone, uz velike ambicije ispraćene velikim ulaganjima i rekonstrukcijom gotovo celog tima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()