Avramović ne veruje u Pešićev odlazak: "Nadam se da će ostati"

Aleksa je izrazio nadu u veliki preokret...

13.09.2024. 10:01
  • Podeli:
aleksa avramovic profimedia-66e3f110b256e.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su pripremnu utakmicu pred novu sezonu. Srpski reprezentativac, Aleksa Avramović je meč završio sa 16 poena.

Posle meča se osvrnuo  na odlazak Svetislava Pešića sa mesta selektora reprezentacije Srbije.

"Treba da se čujem sa njim. Ne želim da poverujem da se to desilo. Ne ja, nego svi igrači", rekao je Aleksa Avramović u intervjuu za "Mozzart Sport i dodao:

"On zna koliko znači nama igračima, a i koliko mi značimo njemu. Napravio nas je boljim košarkašima, milina je sarađivati sa njim. Zna on sve šta mislim o njemu. Ne samo o njemu nego i o Draganu Tarlaću, žao mi je što odlazi jer je on bio idealan čovek za tu poziciju direktora. Želim mu sreću u Bajernu, velikoj organizaciji. Njega krasti velika vrlina, smirenost. Jako je smiren i to je njegova karakteristika koja je meni u glavi kada pomislim na njega. Sa svima je napravljena porodična atmosfera jer kada god stigne obaveštenje da se okupljamo, oseti se pozitivna energija. Svi jedva čekamo da se skupimo i družimo. Vratili smo taj legendarni kult, a za to je zaslužan trener i naravno igrači jer svi osećamo ljubav prema državi".

 Izrazio je nadu u veliki preokret.

"Nadam se da će ostati selektor. Mislim... On sve zna", zaključio je Avramović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()