Avramović o ispraćaju Milojevića u Areni: Aplauz je trajao čitavu večnost

Rezultat utakmice Partizan - Mega bio je, ovog puta, u drugom planu

23.01.2024. 08:15
  • Podeli:
arena dejan milojevic tanjug-65aeaf164949b.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je posle meča sa Megom, da je prepuna "Štark arena" na najlepši mogući način ispratila Dejana Milojevića uz aplauz koji je trajao čitavu večnost.

Utakmica je počela odavanjem počasti Dejanu Milojeviću, nekadašnjem kapitenu Partizana i treneru Mege. 

Na tribinama je bio rekordan broj od 23.031 navijač, što je i novi rekord ABA lige.

"Stvarno teška utakmica. Svi znamo koliko nas je Dejan Milojević zadužio. Mnogo. Imao sam priliku da sarađujem sa njim, bio je fantastičan čovek i svaka čast navijačima na izvanrednoj atmosferi. Prepuna je bila Arena, isratila ga je na najlepši mogući način, uz aplauz koji je trajao večnost. Iskreno saučešće porodici i svima koji su ga voleli i poznavali, i bili uz njega čitavu igračku i trenersku karijeru", istakao je Avramović.

Košarkaši Partizana pobedili su Megu rezultatom 112:80 u meču 17. kola ABA lige, koji su obeležili oproštaj od Dejana Milojevića i obaranje rekorda ABA lige po broju navijača.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()