Bacio Delije u trans: Tompkins reagovao na trojku Franciska kojom je srušio Partizan

Novopečeni košarkaš crveno-belih odao priznanje beku Bajerna na Instagramu Evrolige

09.02.2024. 13:06
  • Podeli:
fransisko tanjug ap-65c6145d39f5d.webp Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Novi košarkaš Crvene zvezde, Trej Tompkins, pomno je pratio utakmicu koju su igrali Partizan i Bajern iz Minhena, a očigledno ga je oduševila i trojka Silvana Franciska u poslednjoj sekundi kojom je Bajern došao do pobede pred 20.000 Grobara u Areni.

Francuski reprezentativac koji nastupa za Bajern je zadržao hladnokrvnost i preko Kaminskog pogodio izuzetno bitnu trojku i ostavio svoj tim u trci za Top 10.

Na to je reagovao i Tompkins, koji je nedavno potpisao za Zvezdu ugovor na mesec dana sa opcijom za produžetak do kraja sezone.

Tompkins je na Instagramu Evrolige samo stavio "emotikon", kojim je hteo da oda priznanja Fransisku za dobar potez kojim je rešio meč.

Foto: Instagram/Printscreen/euroleague

Zanimljivo je da su se odmah na to javili i navijači Zvezde, koji su ga hvalili i pisali mu da je on njihov brat i posebno ih je oduševilo što je ovako reagovao na potez koji je doneo poraz Partizanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()