Batler o Jokiću: On je i pakleni defanzivac

On stalno tera momke da donose brze odluke, kaže najbolji igrač Majamija o rivalu iz Denvera

04.06.2023. 12:37
  • Podeli:
Džimi Batler-64708050e5886.webp Foto: AP Photo/Wilfredo Lee/Tanjug

Košarkaš Majamija Džimi Batler rekao je, pred drugi meč finalne serije NBA lige protiv Denvera, da je centar Nagetsa Nikola Jokić odličan i u odbrani, a ne samo u napadu, kako se stalno potencira.

"Mislim da dobro radi ono što je u stanju da uradi. Dobro pokreće noge. On stalno tera momke da donose brze odluke kad god uđu u reket. Njegova dodavanja u napad iz defanzivnog skoka su odlična. Da, on to radi kroz celu karijeru. Koliko god svi gledaju šta radi na ofanzivnoj strani lopte, on je takođe pakleni defanzivac", rekao je Batler.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()