Beograd dobio novog konkurenta: Atina u trci za Fajnal-for

Završni turnir bi se igrao u "Oaka areni"

07.06.2024. 17:25
  • Podeli:
panatinaikos profimedia-0871083729-663cc9ac9b623.webp Foto: Profimedia

Atina se uključila u trku za domaćinstvo fajnal-fora Evrolige sledeće sezone. Završni turnir bi se igrao u "Oaka areni", domu novopečenog šampiona Evrope Panatinaikosa.

U Grčkoj, naročito u "zelenom" delu Atine zavladala je velika euforija nakon što se PAO nedavno u Berlinu popeo na krov Evrope i će se učiniti sve da ovaj tim možda dođe u poziciju da titulu brani u svojoj dvorani.

Taj klub već je rasprodao sezonske ulaznice za narednu sezonu.

Pored Atine, domaćinstvo fajnal-fora elitnog takmičenja žele Beograd, Abu Dabi i Barselona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()