Bivša devojka Kvinsija Milera: Ima dete sa jednim, sada trudna sa drugim NBA košarkašem

Živela je i u Beogradu

23.11.2023. 13:56
  • Podeli:
Elija Peti-655f4bfde6b48.webp Foto: Prinetscreen/aaleeyah petty

Ejlija Peti ima ograničen ukus za muškarce - voli samo košarkaše. Ova Amerikanka dobija medijsku pažnju kao devojka košarkaša ili trudna žena iz neobaveznih odnosa sa košarkašima.

Petijeva je trenutno trudna i to je objavila na društvenim mrežama, otkrivši da je otac igrač Portlanda Anferni Simons. Ona je objavila fotografiju sa sinom koji je zagrlio i oboje su prislonili ruke na njen stomak, a u pozadini na zidu piše: Dobrodošla bebo Simons.

Nekada je bila u vezi bez obaveza sa Brendonom Ingramom, asom Nju Orleans Pelikansa i sa njim ima sina. Kada je prvi put postala majka Ejlija je morala da utvrđuje očinstvo, jer je Ingram bio sumnjičav prema njenim tvrdnjama. 

Potom je upoznala i srpska javnost, jer je u Beogradu boravila kao devojka Kvinsija Milera, tada košarkaša Crvene zvezde. 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()