Bogdanović rešio utakmicu: Atlanta slavila na krilima srpskog kapitena

Kakav majstor

29.03.2024. 08:12
  • Podeli:
Tan2024-03-2903251779_1 bogdan bogdanovic AP PhotoJohn Bazemore-6606b1211b5b0.webp Foto: Tanjug/AP Photo/John Bazemore

Košarkaši Atlante Hoks pobedili su Boston Seltikse u prvenstvenoj utakmici NBA lige, posle produžetka 123:122, koji je svojim koševima obezbedio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je pogodio trojku za 112:112 u poslednjim sekundama regularnog dela utakmice i meč odveo u produžetak. 

On je ukupno postigao 24 poena, uz sedam skokova i pet asistencija.

Najefikasniji u timu Atlante bio je Dedžonte Marej sa 44 poena i sedam skokova i isto toliko asistencija, uz postignut pogodak u poslednjoj sekundi za pobedu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()