Bogdanović slavio u malom srpskom derbiju, Atlanta pobedila Majami za pola koša

Kapiten naše reprezentacije meč završio sa 17 poena, 3 skoka i asistencijom, dok je Nikola Jović na kraju upisao 2 poena i 3 skoka

20.01.2024. 07:14
  • Podeli:
bogdan bogdanović, 20 jan 2024 - AP Photo Marta Lavandier Tanjug-65ab648d4b04d.webp Foto: AP Photo/Marta Lavandier/Tanjug

Košarkaši Atlanta Hoksa slavili su protiv ekipe Majami Hita sa 109:108, u prvenstvenoj utakmici NBA lige, u potpuno neizvesnoj i dramatičnoj završnici.

Ovaj meč bio je i "mali srpski derbi", pošto su snage odmerili Bogdan Bogdanović, igrač Atlante, i na drugoj strani Nikola Jović, koji nastupa za Majami.

Bogdanović je imao znatno bolji učinak, pošto je meč završio sa 17 poena, tri skoka i jednom asistencijom, dok je Jović meč završio sa dva poena i tri skoka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()