Boldvin MVP: Bez konkurencije po indeksu korisnosti u Evroligi

Bruno Kaboklo u top 5

21.03.2024. 16:47
  • Podeli:
Vejd Boldvin-65fc5691b23dd.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Makabija Vejd Boldvin proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 30. kola Evrolige, objavljeno je na sajtu evropskog košarkaškog takmičenja.

Boldvin je postigao 30 poena, upisao 10 asistencija, uz pet skokova i dve ukradene lopte za indeks korisnosti 46, u meču u kojem je Makabi u utorak pobedio Asvel rezultatom 98:90.

Iza njega na drugom mestu ostao je centar Asvela Jusufa Fol za indeksom korisnosti 31, dok je treće mesto zauzeo centar Panatanaikosa Matijas Lesor sa indeksom 30.

Četvrto mesto pripalo je plejmejkeru Panatinaikosa Kostasku Slukasu koji je došao do indeksa korisnosti 29. Peto mesto podelili su centar Partizana Bruno Kaboklo i krilo Reala Mario Hezonja sa indeksom 28.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()