Borac i Široki Brijeg danas kreću u pohod na ABA ligu

Pobednik susreta Borac - Široki će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Helios - Pelister

12.04.2023. 13:05
  • Podeli:
Borac - TFT_ABA-640900fd30fe5.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Danas u Domžalama počinje plej-of ABA 2 lige, a u borbi za plasman u ABA ligu će biti i bosanskohercegovački klubovi Borac i Široki.

U borbi za plasman u prvi rang regionalne lige su ostali Helios i Krka iz Slovenije, Podgorica i Sutjeska iz Crne Gore, Zlatibor iz Srbije, Pelister iz Makedonije, te naši klubovi Borac i Široki.

Voljom žreba je odlučeno da se Borac i Široki sretnu već u četvrtfinalu, te će nakon današnje utakmice koja počinje u 21 sat samo jedan od te dve ekipe ostati u utrci za plasman u ABA ligu.

Pobednik susreta Borac - Široki će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Helios - Pelister.

Drugi par polufinala će činiti bolje ekipe iz duela Krka - Sutjeska i Podgorica - Zlatibor.

Pobednik finala ulazi u ABA ligu, dok će poraženi igrati u baražu protiv jedanaestoplasirane ekipe iz ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()