Borba Francuza nije bila dovoljna: Peto uzastopno zlato za Ameriku na Olimpijskim igrama

Opravdali ulogu favorita

10.08.2024. 23:22
  • Podeli:
kosarkaska reprezentacija amerike-66b7d8dc0d8b6.webp Foto: Reuters

Košarkaši SAD-a su večeras u finalu  opravdali očekivanja, savladali domaću Francusku sa 98:87 i osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ovo je peto uzastopno olimpijsko zlato za američki tim.

U reprizi finala sa prošlih Igara u Tokiju, Francuzi su pokušali sve, borili su se, ulazili u žestoke okršaje sa Amerikancima, ali na kraju su morali da im pruže ruku i ponovo se zadovolje srebrom.

Za razliku od duela sa Srbijom, večeras su sve vreme bili u kontroli, iako su njihovi navijači ponovo strepeli, ali daleko manje nego tokom susreta našim timom.

Stef Kari je ubacio 24 poena za pobednički tim, napravio pravu razliku. Kada bi se god domaći približili on je imao odgovor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()