Boriša Simanić gledao Zvezdu kraj parketa: Analize su odlične, povratak je sve izvesniji

Reprezentativac Srbije kaže da mu fali lopta, ali zna da mora da bude strpljiv

05.10.2023. 22:50
  • Podeli:
Boriša Simanić-651f21365c9cc.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su u "Štark areni" francuski Asvel na premijeri nove sezone Evrolige. I pobedili ga. 

Sa tribina je sve vreme stizala podrška navijača crveno-belog tima, a uz teren je sedeo igrač koji im je davao još više motiva - Boriša Simanić je došao na utakmicu i ispratio je od početka do kraja. 

Vidno bolje i vidno raspoloženiji nego što smo ga videli po dolsku iz Manile u Srbiju reprezentativac Srbije je dao po neku izjavu. 

Na pitanje kako se oseća odmah je rekao: "Odlično". 

"Odličan je osećaj biti među Delijama na utakmici. Moj oporavak ide stvarno odlično, analize su dobre i nadam se da ću uskoro krenuti da treniram“, rekao je Boriša Simanić za "Nova S".

Povratak na trening sve izvesniji

Igrač koji je tokom Svetskog prvenstva ostao bez bubrega kaže da postoje šanse da za dva meseca bude u stanju da radi sa loptom.

"Za neka dva meseca treba da vidimo kako bubreg reaguje na napor i ako sve bude u redu mogu da krenem sa radom. Oko Nove godine? Recimo. A na teren kada ću to ne znam. Još ništa nije sigurno, najvažnije je da analize budu kako treba“.

Fali mu lopta i to ne krije, pa je došao u iskušenje da uzme i onu koju su momci iz publike šutirali za nagradu.

"Video sam na poluvremenu, ovaj momak kako je šutirao za neku nagradu, uzeo bih i ja loptu, ali još je rano“, kroz smeh je kazao Boriša

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()