Boriša Simanić hitno operisan u Manili

Posle faula završio u bolnici

31.08.2023. 09:08
  • Podeli:
Boriša Simanić-64f03c5244501.webp Foto: KSS

Košarkaški reprezentativac Srbije Boriša Simanić propustiće ostatak Svetskog prvenstva nakon što je hitno operisan u Manili, potvrdio je Košarkaški savez Srbije.

Simanić je u završnici duela sa Južnim Sudanom dobio jak udarac u predelu bubrega. Procena sudija posle odgledanog snimka bila je da prilikom udarca nije bilo nikakve namere od strane protivničkog igrača, pa isti nije kažnjen nesportskim faulom.

Simanić je po izlasku iz igre upućen u bolnicu u Manili na ispitivanja, da bi tokom noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, profesora doktora Dragana Radovanovića bio i operisan.

Srpski košarkaš se dobro oseća, bubreg i sve funkcije su sačuvane, potvrđeno je novinarima u Manili.

"Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspešan oporavak", navodi se u saopštenju KSS.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()