Brat tuži brata: Bivši trener Asvela traži svoj novac

Predsednik i vlasnik francuskog kluba je legendarni Toni Parker

29.03.2024. 20:05
  • Podeli:
Toni Parker-64ccdc4d45ffb.webp Foto: Profimedia

Doskorašnji trener Asvela Ti Džej Parker tužio je francuski klub i traži finansijsku nadoknadu, prenosi "Basket Europe".

On je u Asvelu imao platu od 250.000 evra godišnje. Po prvobitnom ugovoru imao je još dve sezone da odradi što znači da mu je sledovalo oko pola miliona evra neto. Sada pokušava da izvuče deo tih para tužeći klub čiji je čelnik njegov rođeni brat, mnogo poznatiji Toni Parker.

Tribunal je zakazao sastanak za pomirenje između dve strane sredinom juna. Asvel je trenutno pretposlednji na tabeli Evrolige, sa svega sedam pobeda u 32 odigrana kola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()