Bruks: Mediji me prikazuju kao negativca

Mislite da sam nameravao da udarim Lebrona Džejmsa? pita košarkaš Memfisa

24.04.2023. 15:00
  • Podeli:
Lebron Džejms Dilon Bruks-6444e22650849.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Memfisa Dilon Bruks izjavio je da nije namerno udario igrača Los Anđeles Lejkersa Lebrona Džejmsa u trećem meču 1. kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, prenose američki mediji.

Bruk je isključen na meču, pošto je u prepone udario Džejmsa. Lejkersi su na toj utakmici pobedili 111:101 i poveli u seriji 2:1, koja se igra na četiri pobede. To je bilo treće isključenje Dilona Bruksa ove sezone. On je istakao da je to bio nenameran faul.

"Nosim se s ovim već dve godine, tako je kako je, navijači mogu svašta da pričaju. Mediji me prikazuju kao negativca, navijači me vide kao negativca, i to je stvorilo potpuno drugačiju sliku o meni. Mislite da sam nameravao da udarim Lebrona Džejmsa?", pitao je Bruks.

Bruks je pozdravio to što nije dobio dodatnu kaznu i što će moći da igra u četvrtoj utakmici protiv LA Lejkersa.

"Igram košarku. Ja sam košarkaš. Ako mislite da sam to uradio namerno i zaslužio isključenje, znači da mislite da sam takva osoba. Zato uopšte ne cenim sudiju, koji me isključio", istakao je Bruks.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()