Budućnost i Cedevita saznali rivale u Evrokupu: Mogu li da isprave bruku od prošle sezone?

Burg je branilac titule

05.07.2024. 13:50
  • Podeli:
Košarkaši Budućnosti-6606dcc450fa5.webp Foto: ABA liga/Filip Roganović

Žreb za drugo po snazi takmičenje Evrokup održan je u petak, a na njemu su rivalu saznali Budućnost i Cedevita Olimpija, dve ekipe koje su unapred znale da ne mogu igrati međusobno jer se takmiče zajedno u ABA ligi.

Tako će crnogorski sastav igrati sa Hapoelom iz Tel Aviva, Gran Kanarijom, Huventudom, Ulmom, Bešiktašom, Bahčešehirom, Vulvsima, Trentom i Trefl Sopotom.

Sa druge strane, tim iz Ljubljane će se za prvih šest mesta boriti sa Valensijom, Hapoelom iz Jerusalima, Burgom, Turk Telekomom, Venecijom, Arisom, Lijetkabelisom, Hamburgom i Klužom.

Budućnost je prošle sezone sa skorom 8-10 ostala prva ispod crte za prolazak u nokaut fazu, dok je Cedevita imala očajan skor od 1-17 i u poslednje dve sezone imaju ukupno četiti pobede na 36 mečeva u Evrokupu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()