Budućnost našla zamenu za Vlada Jovanovića

Povratak starog trenera na klupu Podgoričana

17.04.2023. 11:11
  • Podeli:
Petar Mijovic-643d028947e08.webp Foto: ABA liga

Vlade Jovanović je u završnici sezone napustio kormilo Budućnosti, jer su se on i klub dogovorili o sporazumnom raskidu saradnje. Međutim, Podgoričani su imali spremnog "keca u rukavu" koji će da zameni srpskog trenera. Šef stručnog štaba do kraja sezone biće Petar Mijović.

Četrdesetojednogodišnji košarkaški trener će se tako vratiti među plavo-bele gde je u dva navrata bio na kormilu kluba.

Prvi mandat je bio na kraju sezone 2018/19 dok je drugi bio od oktobra 2019. do januara 2021. godine.

U glavnom gradu Crne Gore mu je poželjena dobrodošlica, a Budućnost sada očekuje plej-of ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()