Čast za Nikolu Topića pred NBA draft: Rame uz rame sa komesarom NBA lige

Očekuje se prva runda drafta

26.06.2024. 21:45
  • Podeli:
Nikola Topić Profimedia-65df9b207cabb.webp Foto: Profimedia

U noći između srede i četvrtka po srednjeevropskom održava se prva runda NBA drafta. Očekuje se da bude izabran i mladi košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić. 

Da je Topić, i te kako, cenjen u Americi pokazuje i to što se pred NBA draft našao rame uz rame sa komesarom NBA lige, Adamom Silverom, a sve to je objavio njegov menadžer Miško Ražnatović.

Ono što ostaje da se vidi sa koje će pozicije biti izabran, a trenutna predviđanja kažu da bi mogao da se nađe i među prvih deset igrača.

Ovo je prvi put da se draft održava više noći od kada je skraćen na dve runde. Prva runda će biti 26. juna 2024. u Barklejs Centru u Bruklinu, Njujork, dok će druga runda biti 27. juna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()