Četvrto Zvezdino pojačanje u danu: I Giedraitis na Malom Kalemegdanu

Litvanac je iza sebe ostavio svoju, statistički, najbolju sezonu

15.07.2023. 09:37
  • Podeli:
Rokas Giedraitis_Profimedia-64b1bdc60beb6.webp Foto: Profimedia

U jednom danu ugovore sa Crvenom zvezdom, kao pojačanja za narednu sezonu, potpisala su dva stranca Majk Tobi i Džoel Bolomboj, dok je sa Šabazom Nejpirom i Rokasom Giedraitisom postignut dogovor, prenosi portal "Basket njuz".

Posle tri sezone u Španiji, litvanski napadač Giedraitis (30) karijeru će nastaviti u Srbiji. Čeka se potpisivanje jednogodišnje saradnje. 

Giedraitis je iza sebe ostavio svoju, statistički, najbolju sezonu. Igrao je za Baskoniju i u proseku postizao 10,4 poena, 5,6 skokova i 1,6 asistencija po utakmici. 

Poznat je po svom brzom oslobađanju, Giedraitis je imenovan u Ol-ACB drugi tim pre dve godine u svojoj debitantskoj sezoni sa Baskijcima.

Pre pomenute četvorke u Crvenu zvezdu su ovog leta stigli Miloš Teodosić i Adama Hanga. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()