Cirkus u grčkoj režiji: Adetokumbo oborio timski rekord, pa uleteo u svlačionicu protivnika

Igrač Milvokija silno je želeo samo jednu stvar

14.12.2023. 09:31
  • Podeli:
Janis Adetokumbo-657abc018de5d.webp Foto: AP Photo/Morry Gash/Tanjug

Janis Adetokumbo je postigao rekordna 64 poena i pomogao je Milvokiju da slavi protiv Indijane sa 140:126 na domaćem terenu.

Adetokumbo je tako oborio timski rekord od 57 poena koji je postavio Majkl Red 2006. godine u porazu od Jute. Prethodni rekord grčkog košarkaša iznosio je 55 poena koje je ubacio u pobedi nad Vašingtonom u januaru 2023.

Ipak, na kraju je Grk sve uprskao i svojim ponašanjem van terena bacio senku na odličnu partiju. 

Janis je hteo da uzme loptu sa utakmice i zadrži je za uspomenu. Međutim, primetio je da su mu dali loptu koja nije korišćena na meču i to mu nije bilo pravo. 

Adetokumbo je skočio sa klupe i zaleteo se na igrače Pejsersa, a potom je otrčao u njihovu svlačionicu da bi dobio loptu. Grka niko sa klupe Milvokija nije mogao da zaustavi i spreči u nameri koju je naumio. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()