Čović o Teodosiću: Vrata su mu uvek otvorena i može da ostane koliko god misli

Na svim evroligaškim mečevima kad je bio odsutan imali smo velike probleme, kaže prvi čovek Crvene zvezde

08.04.2024. 14:44
  • Podeli:
Nebojša Čović-655211e394685.webp Foto: KK Crvena zvezda

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović u intervjuu za "Meridian sport" prvi put je javno otkrio da će ga na čelu kluba zameniti Željko Drčelić, privrednik iz Beograda.

Drčelić, bivši fudbaler, koji je godinama igrao u inostranstvu i tamo počeo da se bavi biznisom, po povratku u zemlju nastanio se u Borči, gde je 2005. osnovao preduzeće za građevinu i alarmne sisteme.

U istom razgovoru osvrnuo se prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, na sezonu u Evroligi. Možda bi ona bila bolja da nije bilo povreda onoliko koliko je bilo.

"Mislim da bismo imali pet, šest pobeda više. I naravno, s tim bismo ušli u tih osam ili deset. Ali, očigledno projekcija tima nije bila za četiri, neki veliki domet u okviru Evrolige. Mada smo neke utakmice odigrali sjajno. Kompletni smo, mislim, bili 4. januara protiv Partizana, ali tad se povredio Topić. Nama je mnogo nedostajao Teodosić. Na svim evroligaškim mečevima kad je bio odsutan imali smo velike probleme. Iz toga nešto treba da se zaključi za sledeću sezonu, kad se pravi skauting treba da se razmišlja o ovosezonskom iskustvu. Ne samo po pitanju Tea kome su vrata Crvene zvezde uvek otvorena da ostane koliko god misli. Jer, Teodosić je značajan i na pet, deset minuta. Nema baš svako takvog igrača, sa takvim iskustvom, organizacijom i magijom u rukama".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()