Čović otkrio koliko je Zvezda prodala sezonskih karata: Crveno-beli čekaju Asvel u Areni

Nismo klub koji napušta domaće prvenstvo, poručio je Čović

24.09.2023. 12:50
  • Podeli:
Tan2022-12-2618400691_1 Nebojša Čović Vladimir Sporčić-63a9e3e5a929b.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da su crveno-beli prodali 12.000 sezonskih ulaznica i istakao da očekuje dobre rezultate u sezoni koja sledi:

"Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu, jako je dobra ekipa i dobar je stručni štab, veoma je iskusan trener. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate gde su dobre strane, šta bi trebalo da popravljate... Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države", rekao je Čović za Pink. 

On je i dodao da je Zvezdin cilj plasman na Fajnal-for.

"I ono što nam je važno i gde ćemo napraviti veliki iskorak, to je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi, a to je pokušaj plasmana na Fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure", poručio je. 

Podsetimo, nova sezona ABA lige počinje u petak, a regionalno takmičenje je odredilo tačnu satnicu i raspored prvog kola. Novu sezonu otvaraju Split i Studentski centar, 29. septembra, od 18 časova u “Gripama”. Dan kasnije na teren će prva srpska ekipa, Mega protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Istog dana, u poslednjem, udarnom terminu, od 20 časova, Crvena zvezda gostuje u Laktašima, Igokei.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()