Čović pecnuo Partizan: Neki mogu da smeste 17.000 u Pionir, možemo i mi 12.000

Prvi meč finalne serije Košarkaške lige Srbije se igra večeras

03.06.2024. 13:14
  • Podeli:
Nebojša Čović-655211e394685.webp Foto: KK Crvena zvezda

Večeras je na programu fiale Košarkaške lige Srbije u kojem se sastaju Crvena zvezda i Partizan. Domaćin je ekipa crveno-belih, a tim povodom ser oglasio i predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović.

"Bližimo se kraju sezone, finale plej-ofa finala Superlige Srbije, pozivam navijače da dođu u što većem broju. Videli smo da neki mogu da smeste 17.000 u Pionir, možemo i mi naših 12.000", rekao je on i dadao:

"Naravno, očekujem da bude korektno i fer navijanje, da imamo element sportske kulture, kako su i na svim prethodnim utakmicama navijači Crvene zvezde koji su zapravo stvarno najbolji, a ne licemerno, napravili i u finalu plej-ofa ABA lige. Nama je važna naša domaća liga što pokazujemo unazad i važno je da se što bolje plasiramo i osvojimo tu domaću ligu kao triplu krunu. Potrebna je energija navijača, dođite u što većem broju u Pionir, da krunišemo ovu specifičnu i tešku sezonu koja ostaje iza nas".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()