Na pomolu veliko pojačanje: Crvena zvezda vraća Luku Vildozu?

Argentinac nema veliku minutažu kod trenera Ergina Atamana

17.05.2024. 09:31
  • Podeli:
Luka Vildoza-1667249706572.webp Foto: Euroleague

Argentinski plejmejker Luka Vildoza je prošle sezone osvojio srca navijača Crvene zvezde sjajnim partijama, ali je ipak odlučio da na kraju sezone napusti crveno-bele i pojača grčki Panatinaikos.

Iako njegov tim igra na Fajnal-foru, već duže vreme se spekuliše o Vildozinom nezadovoljstvu u klubu s obzirom na to da mu trener Ergin Ataman ne daje baš često priliku da igra.

Mediji često pišu o njegovom odlasku iz Atine, a sada se pojavila informacija da bi iskusni plejmejker mogao da se vrati u srpsku prestonicu i pojača Crvenu zvezdu.

Ograničena minutaža kod turskog stručnjaka bez jasne uloge, navode ga da ode iz Atine uprkos bogatom trogodišnjem ugovoru.

Ukoliko bi se ovo ispostavilo kao tačno, Luka Vildoza bi bio veliko pojačanje za klub sa Malog Kalemegdana s obzirom na to da će crveno-bele gotovo izvesno napustiti Nikola Topić koji izlazi na ovogodišnji NBA draft gde se visoko kotira. 

Argentinac ove sezone prosečno beleži 5.8 poena, uz po 1.5 skokova i asistencija po meču u Evroligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()