Ćus Mateo nezadovoljan: "Potrebno mi je još igrača"

Real je poražen u finalu španskog Superkupa

23.09.2024. 23:30
  • Podeli:
Ćus Mateo-658538f1a6e24.webp Foto: Darko Vojinović/Tanjug

Košarkaši Real Madrida su poraženi u finalu Superkupa Španije od ekipe Unikahe.

Trener vicešampiona Evrope, Ćus Mateo rekao je da njegov tim mora da angažuje još igrača kako bi ekipa mogla da bude sveža kroz napornu sezonu.

"Fizički izazovi i nivo koji mi igramo su iscrpljujući i potrebno mi je još igrača za sezonu u kojoj ćemo odigrati 90 utakmica", rekao je Ćus Mateo i dodao:

"Moramo da vidimo kako će se tim ponašati, kako će napredovati i šta nam je još potrebno. Još tu nismo načisto, naša briga je da lociramo na kojim pozicijama je potrebno da se poboljšamo i na kojoj poziciji nam je potreban igrač. Ovakve situacije prolazićemo verovatno kroz čitavu sezonu. Trenutno nismou žurbi, ali očito da je vrlo važno da imamo velik roster kako bismo igrali 90 utakmica u dva ekstremno zahtevna takmičenja".


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()