Dalas slavio na slovenački pogon: Dončić najbolji i kad nema odličnu partiju

Nikola Jović stao

11.04.2024. 09:36
  • Podeli:
Luka Dončić-66178f965ec57.webp Foto: AP Photo/Marta Lavandier/Tanjug

Dalas je ubedljivo slavio u Majamiju 111:92, a Luki Dončiću je za malo izmakao novi tripl-dabl - 29 poena i po devet skokova i asistencija. Nije imao statistički učinak s kojim se može pohvaliti (9/23 iz igre), ali je i uprkos tome bio najbolji igrač utakmice. 

Nikola Jović je na ovom meču, za 24 minuta, imao skroman učinak. Bio je starter i upisao je šest poena, pet skokova, četiri asistencije, uz loš šut iz igre 3/9, 0/4 za tri poena.

Tajler Hero je predvodio Hit sa 21 poenom. Kevin Lav je imao 16 poena i 11 skokova, Kejleb Martin 14, a Džimi Batler 12 za Hit, koji je prošle godine prošao u finale NBA lige.

Posle ove utakmice je jasno da će Dalas u plej-ofu igrati sa ekipom Los Anđeles Klipersa, Majami ne može biti gori od sedmog mesta, tačnije najverovatnije neće igrati plej-in u slučaju da slavi na poslednje tri utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()