Dalibor Ilić: To što smo favoriti na papiru ne znači ništa

Poštujemo ih zbog načina na koji igraju, kaže trener Zvezde

26.11.2023. 15:26
  • Podeli:
Dalibor Ilić-6563558eac90a.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da poštuje ekipu Krke, ali je dodao da očekuje pobedu u 9. kolu regionalne ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Sloveniju, pošto će u ponedeljak u Novom Mesu od 17 časova igrati sa Krkom.

Za ovu utakmicu trener Crvene zvezde Janis Sferopulos neće moći da računa na Branka Lazića i Adama Hangu.

"Očekuje nas utakmica protiv tima kog poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Ono što je do nas je da moramo da budemo i mentalno i fizički spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama", rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Krka umela da iznenadi u Novom Mestu

Košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić izjavio je da njegov tim mora da odigra dobar meč.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je znala u prošlosti da iznenadi rivale ne samo u svojoj dvorani. To što smo favoriti na papiru ne znači ništa ako ne odigramo dobru utakmicu i to ne prenesemo na teren protiv ekipe koja zaslužuje respekt", dodao je Ilić.

Crvena zvezda se odmah posle utakmice sa Krkom autobusom vraća za Beograd i počinju pripreme za utakmicu Evrolige sa ekipom Efesa koja je na programu u petak u Beogradu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()