Radno u Valensiji: Martinez doveo prvo pojačanje za narednu sezonu

Senegalac je prethodne sezone beležio 13.8 poena i 2.8 skokova

30.05.2024. 17:49
  • Podeli:
profimedia-0765160601 pedro martinez-665826fbc3908.webp Foto: Profimedia

Novi košarkaš Valensije je Senegalac Branku Badio koji je stigao iz redova Manrese.

Badio je potpisao dvogodišnji ugovor sa novim klubom, ali mu je trener stari, Pedro Martinez, sa kojim je radio u minuloj sezoni u njegovom prethodnom klubu.

On je svojevremeno nosio i dres Barselone, ali se profilisoa u jednog od najboljih spoljnih igrača ACB lige upravo u Manresi.

Senegalac je prethodne sezone beležio 13.8 poena, 2.8 skokova i 1.4 asistenciju za Manresu, gde je bio drugi najkorisniji igrač ekiipe.

Iako mu je ugovor sa Manresom istekao ovaj klub je aktivirao jednostranu klauzulu po kojoj je automatski produžio saradnju sa igračem, tako da će Valensija morati da plati 150.000 evra obeštećenje za "slobodu" Senegalca, pišu Španci.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()