De Kolo: Embid mora da odluči za koju reprezentaciju želi da igra

Imam utisak da dobijanje američkog, pa sada francuskog pasoša traje predugo, komentariše iskuni košarkaš

20.04.2023. 08:51
  • Podeli:
Džoel Embid-6437d7e28f5eb.webp Foto: Profimedia

Košarkaški reprezentativac Francuske Nando de Kolo, izjavio je da NBA igrač Džoel Embid mora da se odluči za koju reprezentaciju želi da igra.

Svetsko prvenstvo u košarci na programu je krajem avgusta i početkom septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

"Uvek je zadovoljstvo igrati za nacionalni tim, a činjenica je da možemo da budemo na okupu ovog i sledećeg leta i ostvarimo najviše ciljeve,odnosno da postanemo šampioni sveta“, izjavio je De Kolo.

Osvrnuo se košarkaš Asvela na mogućnost da Embid zaigra za francusku selekciju.

"Sjajno je što smo tokom prozora mogli da vidimo da ima motivisanih momaka da predstavljaju boje svoje zemlje, čak i ako je to samo na kratko, to je ono što je važno. Imam utisak da sve ovo traje predugo sa Embidom, to dobijanje američkog, pa sada francuskog pasoša. On mora da odluči", zaključio je De Kolo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()