Dejan Radonjić na meti navijača Panatinaikosa

Navijači grčkog kluba došli su ispred svlačionice i tražili od trenera da napusti klub

17.01.2023. 10:58
  • Podeli:
dejan-radonjic-foto-kk-crvena-zvezda.jpg

Grupa navijača Panatinaikosa verbalno se sukobila sa trenerom košarkaša Zelenih Dejanom Radonjićem posle utakmice protiv Arisa u šampionatu Grčke.

Kako prenose tamošnji mediji, navijači su posle meča, koji je Panatinaikos ubedljivo dobio 96:79, došli ispred svlačionice i tražili od Radonjića da napusti klub. Sve se zbilo naočigled šokiranih igrača i članova stručnog štaba

Panatinaikos je trenutno drugi u prvenstvu sa skorom 10:2, odmah iza Olimpijakosa, dok u Evroligi ima učinak 7:12.

Crnogorskom stručnjaku je prilikom dolaska poveren zadatak da izgradi potpuno novi tim, pošto su od prethodnog sastava ostala samo dvojica igrača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()