Delije će se razočarati: Šengelija i definitvno ostaje u Virtusu

Gruzin je i minule dve sezone bio glavni igrač italijanskog tima

01.07.2024. 15:35
  • Podeli:
Tornike Šengelija_Profimedia-64ba619eb96a2.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Virtusa, Tornike Šengelija je bio želja mnogih evroligaša, a bio je pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde.

U ponedeljak je stigla i zvanična potvrda iz Bolonje – Toko Šengelija ostaje igrač Virtusa.

Njemu je ugovor sa bolonjskim velikanom isticao ovog leta, ali kako je rekao izvršni direktor kluba Luka Baraldi dve strane ozbiljno rade na novom ugovoru.

"Radimo na višegodišnjem ugovoru. Imamo usmeni dogovor sa njim, poslali smo ponudu njegovom agentu i nadam se da završavamo sve do srede. Veoma je izvesno da ostaje. Usmeno je taj dogovor postignut", rekao je direktor Virtusa Luka Baraldi.

Virtus je tako rešen da oko Šengelije pravi tim i naredne sezone. Gruzin je i minule dve sezone bio glavni igrač ekipe kojoj je malo falilo da bude najveći hit Evrolige u sezoni 2023/24.

Ipak loš prolećni deo sezone je uticao da ovaj tim ne uđe u plej of.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()