Delije napravile sačekušu navijačima Rome u Rimu

Navijači Crvene zvezde su preko Bolonje stigli do Rima i došli u sukob sa grupom Fedajn Roma

06.02.2023. 11:04
  • Podeli:
Navijačka grupa Fedajn Roma-63e0d0b0873df.webp Foto: Profimedia

Navijači Crvene zvezde napravili su u Rimu zasedu grupi pristalica Rome posle meča sa Empolijem, koji je odigran na "Olimpijskom stadionu" u glavnom gradu Italije, prenose italijanski mediji.

"Republika" navodi da su navijači Crvene zvezde, popularne Delije, prošle nedelje u velikom broju bodrili košarkaše svog kluba na mečevima Evrolige protiv Virtusa u Bolonji i Armanija u Milanu.

Italijanski mediji ističu da su Delije doputovale u Rim posle utakmica Evrolige i nedaleko od stadiona napravile sačekušu za navijačku grupu Fedajn Roma i otele zastavu pristalicama rimskog kluba. 

Pripadnici grupe Fedajn Roma su u bratskim odnosima sa navijačima Dinama Bed blu bojsima i pristalicama Panatinaikosa

Italijanski mediji podsećaju da postoji veliko rivalstvo među navijačima, pošto su Delije u bratskim odnosima sa pristalicama Olimpijakosa, zbog čega je i došlo do sukoba u Rimu.

Pristalice Intera su se potom oglasile saopštenjem i izrazile solidarnost sa navijačima Rome zbog akcije Delija u Rimu.

Grupa Fedajn Roma se najčešće sukobljava sa navijačima Napolija

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()